Maarten van Foer is specialist in koken op open vuur. Hij deelt zijn kennis en smaken met jou en past die toe in de OVUN. Vuurkoken met de OVUN is minstens even lekker als koken op open vuur maar een stuk praktischer.
"Samen koken aan een (open) vuur zorgt voor de beste smaken en de warmste herinneringen." - Foer
Dit is het menu:
1. Koud roken: mozzarella en olijfolie
2. Groenten grillen:
pulled eryngii - bbq saus
boerenkool - smokey mozzarella
- dukkah
3. Verse pizza:
mortadella pistacchio, gerookte olijfolie
pizza Margherita
4. Vleesje bakken:
dunne lende, crème van gepofte rode biet, skyr
5. Dessert:
kanelbullar met koud gerookt vanille-ijs, dulce de leche
We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.
Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN besteld krijgt de workshop terugbetaald!*
check zeker ook de website van foer
*1 deelnemer per aankoop