za 27/1/24 - workshop vuurkoken met Foer (Oudenaarde)

Te laat

Maarten van Foer is specialist in koken op open vuur. Hij deelt zijn kennis en smaken met jou en past die toe in de OVUN. Vuurkoken met de OVUN is minstens even lekker als koken op open vuur maar een stuk praktischer.

"Samen koken aan een (open) vuur zorgt voor de beste smaken en de warmste herinneringen." - Foer

Dit komt oa aan bod:

1. Koud roken: burrata en olijfolie


2. Groenten grillen:


  • 3 kleuren bietjes – afgewerkt met gerookte en gepekelde biet


  • gegrilde spruitjes – misodressing – sesam


3. Verse pizza: mortadella pistacchio – gerookte olijfolie
 + pizza Margherita

4. Vleesje bakken: top rundvlees met kruidenboter


5. Dessert: kanelbullar met koud gerookt vanille-ijs


We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.

Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN besteld krijgt de workshop terugbetaald!*

check zeker ook de website van foer

*1 deelnemer per aankoop

95,00 €