do 16/10/25 - Kookworkshop met de OVUN door Jonathan Verheye (Gent)

Freelance chef Jonathan bereid tijdens deze workshop kleurrijke gerechten die barsten van de smaak. Puur natuur en liefst lokaal. 

Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod.

We starten om 18u en eindigen rond 21:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.

Inbegrepen in de prijs: apero, aangepaste wijnen of andere dranken en voldoende gerechten.

Over de chef:

Jonathan was als sous chef de rechterhand van topchef Lieven Lootens (Aards Paradijs, Deinze). In zijn carrière als chef deed hij ervaring op bij onder andere Hopspot (Ertvelde), Alix (Gent) en OSKO Catering. Vandaag zet hij zijn passie verder bij de gerenommeerde cateraar Sir Catering en Tribune in het Wintercircus in Gent.


Nu is hij ook Ambassadeur van OVUN.

105,00 €
Op voorraad