zo 28/9/25 - Kookworkshop met de OVUN door Wout Soete (Table D'Amis - Kortrijk)

De voormalige sous-chef van Table D'Amis - Wout Soete - ontvangt u in restaurant Table D'Amis (1 Michelinster) in Kortrijk en leert je aan de hand van enkele van zijn gerechten de veelzijdigheid van de OVUN kennen.

Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod.

We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.

Inbegrepen in de prijs: Koffie bij ontvangst, bubbels, aangepaste wijnen of andere dranken en voldoende gerechten.

Over de chef:

Wout Soete (°1998, Oostende) begon op 15-jarige leeftijd als weekendhulp bij Restaurant Hertog Jan*** en ontwikkelde zich sindsdien tot een gedreven culinaire professional. Na opleidingen aan Hotelschool Spermalie en Ter Duinen deed hij ervaring op in prestigieuze sterrenzaken zoals De Kromme Watergang**, Nuance**, Lasarte*** en Boury***.

In 2018 leidde hij als teamkapitein het Belgische "Young Chefs Team" naar zilver en brons op het wereldkampioenschap.

Later werd hij souschef bij Table d'Amis* in Kortrijk.

Vandaag zet Wout zijn jarenlange ervaring in met Spijs Catering, waarmee hij verfijnde gastronomie op topniveau aanbiedt op locatie of bij mensen thuis.

https://www.spijscatering.be

105,00 €
Op voorraad