Boef! Boardroom by day, chefs by night: Jongens aan de stoof. Proeven, genieten, spelen, puur, delen, eerlijk, lekker, goesting...
Christophe Vergult & Tom Grymonprez
Zij leren je aan de hand van enkele van hun fijne gerechten de veelzijdigheid van de OVUN kennen.
Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod.
OP HET MENU (met aangepaste wijnen)
Pizza: droge worst, schapenkaas, dragon
Gelakte aubergine, sesam, miso, yoghurt, sjalot
Tartaar van rund, kimchi, gerookte eidooier
Gerookte Griekse yoghurt, kerstomaat, lam, aardappel
Madeleine, chocoladeganache, gerookte olijfolie, gerookt fruit
--
We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag.
Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN bestelt krijgt de workshop terugbetaald!