10/3/24 - Koreaanse kookworkshop met Mokja! - Ae Jin (Gent)

Ae Jin deelt verschillende recepten uit haar boek 'Proef Korea' en past ze toe in de OVUN.

Proef Korea: Koreaanse recepten met lokale ingrediënten

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.

De technieken: Koud roken, grillen, pizza en BBQ komen allemaal aan bod. 

We starten om 11u en eindigen rond 14:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag. 

Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN besteld krijgt de workshop terugbetaald!*

*1 workshop per aankoop

---

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin.

Geïnspireerd door de Koreaanse eetfilosofie brengt Mokja eenvoudige en pure bereidingen met een balans aan smaken, kleuren, texturen.

https://www.mokja.be/

Via catering, workshops en popups brengt Ae Jin Huys mensen in contact met de Koreaanse keuken. Ae Jin is ook docent bij Horecaforma, en auteur bij uitgeverij Lannoo.

95,00 €