Een OVUN voor het buitenverblijf, vakantiewoning of B&B

05-03-2023

Buitenverblijf

We hebben heel wat klanten die de OVUN bestellen om bij hun buitenverblijf te gebruiken. Koken met de OVUN is niet perse tijdrovend maar wanneer je echt de tijd neemt om samen te genieten en te koken dan haal je het beste uit de OVUN (en jezelf?) naar boven.

Wij gebruiken de OVUN bij ons thuis verschillende dagen per week (doorheen de 4 seizoenen) en elke keer er een vleugje "rook" het huis mee binnenkomt tijdens het koken, voelen we ons een beetje op vakantie.

Vakantiewoning, B&B of Airbnb

Andere klanten van ons ontdekten dat een OVUN een meerwaarde betekende voor hun vakantiewoning of Bed and Breakfast. Een Airbnb kan wellicht iets meer aanrekenen aan vakantiegangers wanneer er ook een OVUN ter beschikking staat. Op een jaartje kan de OVUN terugverdient worden. Dat is een prima return on investment.

Ongewenst bezoek

Bij een buitenverblijf, vakantiewoning of B&B is er minder permanentie en is ongewenst bezoek helaas niet ondenkbaar. BBQ's, Kamado's, Green Eggs, Ofyr, … hebben allemaal een relatief hoge doorverkoopwaarde op de 2dehands.be markt. En daarbij zijn ze makkelijk mee te nemen door dieven.

De OVUN weegt 130kg. Dat maakt hem veel lastiger om te stelen.

Geen onderhoud en weersbestendig.

Bij guur weer kan je op beide oren slapen. Of je ter plaatse bent of verder weg. De OVUN houdt van elk weer en wordt elke dag een beetje mooier.

Hebben gasten de OVUN niet schoongemaakt? Zijn er wat etensresten achtergebleven? Geen zorg. Even opstoken en de vloer afvegen met een kokosborstel. En klaar ben je.