wo 5/6 - Kookworkshop vuurkoken met de OVUN bij restaurant 't Vijfde Seizoen

Topchef Broes Tavernier en sous-chef Lisa ontvangen u in hun restaurant 't Vijfde Seizoen in Aalter (de OVUN wordt in Aalter gebouwd!) en leren je aan de hand van enkele van hun fijne gerechten de veelzijdigheid van de OVUN kennen. 

Koud roken, grillen, pizza, BBQ en dessert komen allemaal aan bod. 

We starten om 18u en eindigen rond 21:30 met een geïnspireerde geest en een volle maag. 

OP HET MENU:

  • ZANDWORTEL "gerookt op de Ovun/zoetzuur" - Bretagne | Pied de mouton "escabêche"
  • Flammekuche 'op z'n Vlaams' | Brasvar buikspek 'traag gegaard op de Ovun'/ zure room/ sjalot.
  • côte-à-l'os "Belfurn Angus uit Veurne" | Bearnaise gerookte boter.
  • Fruit "geflambeerd" | Hooi "ijs"

Wie ter plaatse of in de week na de workshop een OVUN bestelt krijgt de workshop terugbetaald!

95,00 €
Op voorraad